Vad är hydraulikfunktionens hydrauliska funktion?

Vad är hydraulikfunktionens hydrauliska funktion?


De

Hydraulisk press är den första helautomatiska och intelligenta servoelektrohydrauliska kompositpressen inom stämplingsindustrin. Jämfört med traditionella stanspressar och injektionspressar har den både mekanisk struktur, styrsystem och funktion. Bra genombrott. Den hydrauliska stanspressen antar självutvecklad dubbel-dödscykel servosystem kontrollmetod, som har en hög grad av mänsklighet, full automation, intelligens och kraftfulla funktioner. De

De

De viktigaste fördelarna med hydrauliska pressar är följande:

De

1. Snabb blankning: Den traditionella typen av hydraulisk press kännetecknas av högt tryck och låg hastighet, så arbetseffektiviteten är inte hög. Servo elektrohydraulisk press av detta projekt har lagts till med en oberoende innovativ servostruktur. Svarhastigheten är snabb och trycket kan snabbt ökas. Tryckhastigheten kan nå över 400mm / sc, och den tryckande effekten är bättre än den för vanliga mekaniska stanspressen. Tillämpa undertryckandet av hårdvaruprodukter eller icke-metallprodukter, såsom den typiska produktionen av extruderade aluminiumprodukter, väskor, klockband, glasögon och delar, fotoramar, bestick, skyltar, lås, bildelar och hårdvara.

2. Sträckningsfunktion: gör mycket metalldeformation i produktprocessen kallas stretching, stretchprodukter som används i livet är väldigt breda, sträckande produkter fylls vanligen av hydraulpressen, medan den traditionella mekaniska stansmaskinen inte har denna funktion; den här servotransmissionstekniken Den hydrauliska pressen kan utföra perfekt sträckning på olika material för att skapa produkter, såsom bordsduk, köksredskap, elektriska apparater, metallskal, golvbeläggningar och belysningsdelar etc. och tillägget av den senaste pekskärmsteknologin kan direkt Användningen av icke-mekanisk kontakt teknik för att ställa parametrar, lätt att använda, hög grad av mänsklighet.

De

Hydraulisk teknik är en av de snabbast växande teknologierna inom mekanisk utrustning. Tryckpressen drivs av hydraulcylindern och används för stansning och skärning av hydrauliska arbetsstycken. Det kan inse arbetscykeln för snabb släpp av glidbanan, stansning och skjuvning, snabb stigning och stopp. Under de senaste åren har stämpling av hydrauliska pressar förbättrat hastigheten på antalet slag, aktiv antisensitiv teknik för att förbättra noggrannheten i arbetet, förbättrade arbetsegenskaper och reducerad chockstödreduceringsteknik, energibesparande hybridöverföringsteknik för att minska installationskraften , och multi-punkts synkroniseringsteknik. Förskott har gjorts i positioneringen av skjutreglagen och vid överföring av CNC-styrteknik. Nackdelarna med hydrauliska pressar och mekaniska pressar i det förflutna har nästan försvunnit. Den traditionella stämplingsbearbetningsanordningen är alltmer oförmögen att anpassa sig till den stora bilindustrins storskaliga, högvolym automatiska produktionsbehov när det gäller teknisk prestanda, processkvalitetssäkring och pålitlighet och ekonomisk drift.