Servo CNC Turret Punch

Huvudkännetecken för Full Electric Servo CNC Turret Punch

(1) Huvudöverföringsmekanismen antar servomotor med högt vridmoment för att direkt ansluta vevstångsmekanismen genom kopplingen. Den väljer automatiskt slag för olika materialtyper för att anpassa sig till olika stämplingsprocesser och kan vara mycket lämpligt för speciell bearbetning. Som persienner, knockhål, etc., med automatiskt överbelastningsskydd, behåller du ett konstant stanstryck under hela resan, så att stämplingskvaliteten går till en mycket hög nivå. I matnings- och övre och nedre arkmaterial är huvuddrivmotorn i avstängning, vilket kan spara ungefär 40% av energin. Servomotor antar tvångsvattenkylning, stabil och pålitlig prestanda, lämplig för långsiktigt arbetsbehov, underhållsfri, ingen buller, långsiktigt kontinuerligt arbete.

(II) Kontrollsystemet är FANUC OI-PD CNC-systemet med olika styrprogramvara som är nödvändig för CNC-torntryckpressar, vilket är lätt att använda.

(C) Rotary Station adopterar mask- och maskstruktur med justerbar clearance och hög positioneringsnoggrannhet.

(D), torn

1. Turret material: 45 # kolstål släckt och härdat, vridplattan antar speciella armaturer för parad bearbetning, vilket säkerställer koaxialiteten hos de övre och undre formställen och förlänger kraftigt livslängden hos formen.

2.Turret struktur: Genom att anta den japanska mosaikhjulstrukturen, den tunna tornet och den långjusterade Amada-formen, kan den minska formvalsens självtyngd, samtidigt som den långa styrstrukturen bibehålls med exakt positionering.

(5) Internationellt anpassade pneumatiska komponenter garanterar tillförlitligheten för hela maskinens prestanda.

(6) Antagande importerade stora blybollskruvar och breda sidolinjära styrningar för att säkerställa bearbetningsnoggrannhet.

(7) Användningen av universalbult- och borstplattans blandningsbänk reducerar inte bara maskinens ljud och vibration, utan skyddar även plattans yta. Det kan effektivt förhindra att ytan på plattan blir repad.

(8) "Stålplastsvetsad" O "-typ användes och härdades i eldstaden för att göra stressavlägsnandet noggrannare.

(9) Användningen av en flytande pneumatisk gripare har en stor hållkraft och en jämn utfodring. Den integrerade svansstångsvagnen har god styvhet och bekväm rörelse av klämmorna.

(10) Systemet har automatisk klämskyddsfunktion, som inte kan trycka på skyddsområdet, endast för förskjutningsrörelsen, för att säkerställa kontinuiteten i programmets funktion.

(11) Integrerad strålstruktur, integrerad konstruktion av vagnen och tvärbalken förbättrar styvheten och noggrann positionering och är stabilare under förhållandena med höghastighetsmatning och eliminerar den dynamiska avböjningen av X-axeln och Y-axeln av bordet.

(12) Visningssimulering av bearbetningsbanor och banor kan utföras. Om flera delar skärs på ett stort bräde, kan brädan sparas så mycket som möjligt och användningen av material kan förbättras.

(13) Visningen av roulettväxel, visning av stanstid, visning av bearbetningsbelopp och livslängd (trycktider).

(14) Automatisk val och bearbetning av dys: Systemet kan automatiskt välja den lämpligaste dysen som ska bearbetas