Fördelar med mekanisk CNC Turret Punch

Mekanisk CNC-tornstans är via datorprogrammeringskontrollskivspelare på ett antal formar för ett antal hål på en platta för att uppnå CNC-automatiseringsutrustning. Huvudanvändningen av industrin, inklusive maskiner, elektriska apparater, hårdvara, etc., speciellt metallplåten, är den mest använda mekaniska CNC-tornpumpindustrin.

Utseendet på den mekaniska tornet är uppnådd i en automatiserad produktion med en enkel turretstans, vilket är enkelt, tidsbesparande och effektivt. Men den tekniska personalen i driften av CNC-torntryckstryck måste vara uppmärksam på problemet: före användning. Läs noggrant produktinstruktionerna, olika produkter har olika sätt att använda, vi måste noggrant förstå, för att säkerställa att platsen för de olika delarna av den extrema rollen för att förbereda problemet i tid för att hitta problemet och lösa.

Mekanisk CNC turret slag är bearbetning av plåtprodukter nödvändig maskin, maskinen är uppdelad i säng, stans, överföringsdelar, matningsplattform, spänndelar, system och så vidare. Som hänvisar till gjutkroppens kropp och svetskropp; systemet, då finns IPC, PIC-poäng.

Mekanisk CNC turret slag kan användas för att säkerställa effektiviteten av uppgraderingen, mer lämplig för stor plåt bearbetning, naturligtvis kan inte undvika bristerna är inte lämplig för stor mängd bearbetning. Det finns många typer av mekanisk CNC-torntryckpress, enligt bearbetningen av arbetsstycket och kravet på valet, som har en mekanisk CNC-tornpresspress, prisvärd, beror det på att det är en mekanisk CNC-tornslag, så att den övre delen säkerställs och lägre koncentricitet, Förbättra noggrannheten i bearbetningen för att säkerställa att produkten av passhastigheten.

Slutligen bör tonvikten på användningen av mekaniska CNC-torntryckpressar vara uppmärksam på underhåll av CNC-stansning, regelbunden oljebyte, kontrollera kretsen och drivsystemet är normalt, i strikt överensstämmelse med korrekt användning av ordningsföljden CNC-maskin tornstämpel, stör inte godtyckligt orderoperationen, för att förhindra problem. I sista stund att vara vaksam och maskiner för att hålla sig i ett säkert område, var uppmärksam på sin egen säkerhet.