Avskräckande lösning för bilbromsbelägg

Bromsbelägg är mycket viktiga i bildelar, eftersom det har en bra relation med säkerheten. Innan användning måste bromsbelägget också skjutas med en sprängmaskin för en sökrobot för att ta bort rost, oxidskala och sand på bromsbeläggens yta. Andra föroreningar

Förbättrad rengöringsplan för bilbromsbelägg:

1. Bilbromsbelägg kan placeras i sprängmaskinen i larvskottet i stora mängder åt gången. Jämfört med andra rengöringslösningar sparar det tid, ansträngning, arbete och är snabbt och bekvämt.

2. Autofabriken kan anpassa modellen för sprängmaskin enligt sin egen rengöringsbelastning. Konfigurationen och storleken på modellen är olika och prisklassen varierar beroende på vilken stil du behöver.

3. Sätt bilens bromsbelägg i den automatiska matningslyftan i partier, tryck på matningsknappen så kommer bromsbeläggarna direkt in i rengöringsrummet.

4. Spåret i sprängrummet roterar automatiskt, så att bromsbeläggarna också vänds, så att spränganordningen på maskinen träffar stålskotten på bromsbelägget jämnt, och det kommer sällan att finnas platser som inte har varit rengöras.

5.Maskinen är utrustad med dammborttagningsutrustning och adopterar en dammsamlare av påse-typ. Därför sugs det damm som alstras vid sprängning av skott direkt i tygpåsen, så det finns ingen anledning att oroa sig för dammföroreningar på arbetsplatsen.


q32