Filtrera dammsugare Hur effektiv dammavlägsnande?


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Först av allt, under filtret är dammsamlareutrustning en sorts utrustning för dammavlägsnande?


Filter dammsugare utrustning för att skilja orden i många modeller, filterpatronen måste göras till ett stort antal modeller, kostnaden för kostnaden för kundens vänner beroende på storleken på luften till design.

Om filterelementets natur från filterdammfiltret är den viktiga faktorn vid bestämning av vilken typ av dammfilter som är lämplig för dammbehandlingen. Under normala förhållanden är filterpatronfiltret polyesterfiber mer, hög temperatur är inte så hög. Temperaturens allmänna temperatur vid 100 grader Celsius nedan. Naturligtvis finns det högtemperaturmaterial speciellt, men kostnaden är för hög för att göra olämpliga. Naturligtvis, om du har en särskild begäran kan vi träffa Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd.

Men den enda nackdelen är att om du behöver ett speciellt filterpatronmaterial, kommer tillbehör troligen att behöva oss att köpa. I produktionsschemat kan det behövas mer än vanlig dammsamlareutrustning under längre tid.


1342151652615.jpg


Qingdao Puhua Tunga Machinery Co, Ltd Vilka är fördelarna med filter dammsugare utrustning?


1, enligt villkoren för miljökrav modul kombination av 2m3 / h över luftvolymen.

2, PLC automatisk kontroll, lätt att observera arbetsläget.

3, extern fläkt ockuperad av lådan, kan luftvolymen öka kraftigt.

4, filtret automatiskt rengöring online, ingen anledning att stoppa värden andra operationer när filter ytan mättnad och motstånd till ett visst tillåtet värde när injektionsventilen automatiskt öppnas, och i värdarbetet processen i sin tur på filterenheten ensam tillbaka blåser rent.

5, den interna användningen av filter med hög effektivitet som filterelement, fuktmotstånd, hög hållfasthet, ökade hanteringskapaciteten signifikant.

6, god tätning, kompakt struktur, fri sekundär damm, räddningsområde.

7, lång livslängd, utan frekvent byte av filterkomponenter, upp till fem års underhållsfri, så att dammsamlaren alltid är i gott skick.

8, tryckluft blåses automatiskt, effektiv filtrering av materialmaterial, ingen pastafenomen, lågtrycksförlust, minskad energiförbrukning och energibesparing.

9, sub-micron filter, ingen skorsten kan direkt släppas ut.

10, import av injektionsventil, dess liv mer än 1 miljon gånger, energibesparande tryckluftförbrukning, jämfört med den traditionella dammsamlare, kan insprutningstrycket minskas med mer än 30%.

11, användningen av 1um justerbart filter, effektivt kan förhindra inandning av vatten och olja innehållande partiklar av skräp (valfritt).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter damm borttagning effekten av hur?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter dammsugare enhet är den nuvarande damm borttagning effektivitet dammsortering utrustning, filter, injektionsventil, kontrollsystemet använder världsberömda importerade produkter. Filterelement som använder polyester peritoneal bränningsmetod och blir en superfilm, submikronpartikelfiltreringseffektiviteten upp till 99,99%, tryckluftsblåsande damm för att återställa filtret, styrsystemet med man-maskingränssnitt, kan uppnå automatisk styrning.


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd filter dammsamlare är hur principen om design?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd Miljöfilter dammsugare unik design, från diskbänken efter den vertikala strukturen, till den enkla underhållsavdelningen försöker förenkla sitt underhåll, så att filterbytet säkrare, snabbare och enklare. Eftersom dammaggregatet har en lång livslängd och utmärkt dammuppsamling och rengöringskapacitet, för att säkerställa lång drift, men när det är nödvändigt att byta ut filteret, kan de snabba, lätta eller jämnaste verktygen demonteras och ansiktslyftas.


Vid normal drift, såsom gravitation, tröghetsstyrka, kollision, elektrostatisk adsorption, screening och så vidare. Dammluft från toppen av ingången till dammsugarens filtertyp, de större dammpartiklarna på grund av tvärsnittsarean ökar, vindhastigheten och förbättrar den direkta upplösningen, desto mindre dammpartiklar genom filtret. Damm fångas utanför filterpatronen, rengör luften genom patroncentralen i ren luftkammare och sedan genom utloppet genom fläkten. När filtret fortsätter ökar filterdamm och damm på patronens yta, och när filtret fortsätter att stiga, kommer solid state-kontrollen att manipulera magnetventilen för att öppna en luftmembranventil och högtrycksluften kommer att flöda direkt in i välj filtercentret rensar det damm som uppsamlas på filterets yta ett klart, så att regenerering av filterpatronen. Dammet är med huvudluftflödet och under gravitationens inverkan i dammhinken. Cykel, kontinuerlig filtrering, så att utrustningen kontinuerligt garanteras.