Huvudfunktioner hos stor sprängningsmaskin med rullar

1. Uppsättningen av skottblästningsanordningen simuleras av dators tredimensionell dynamisk simulering, och den arrangerade vinkeln och positionen bestäms av datorkonstruktionen för att säkerställa att arbetsstycket rengörs fullständigt och noggrant och att blindområdet och dödvinkeln är minskat till minimum.

2. Rengöringskammarkroppen svetsas med stålplatta och profilstålram. Kammarkroppen är fodrad med en 10 mm tjock slitstark specialjärnskyddsplatta för skydd och pressas med en skyddsmutter för enkel demontering och utbyte. Skyddsplattorna skyddas av varvskarvar.

3. Rullaxlarna på matnings- och urladdningsvalsarna är alla svetsade med sömlösa stålrör av hög kvalitet av kolstål och släckta och härdade axelhuvuden. Formen och installationsdimensionerna bearbetas som en helhet efter svetsning för att säkerställa koaxialitet.

4. Projektilcirkulationssystemet antar ett avancerat överflödes- och kompensationssystem för att säkerställa att utrustningen har en lämplig mängd projektiler hela tiden under drift och att det inte kommer att finnas några övergångsförluster av projektiler som påverkar rengöringseffekten.

5. Denna utrustning antar tvåstegs dammborttagning. Dammet utsätts först för grovt dammavlägsnande genom åldrande lådan, de större partiklarna sedimenteras och sedan används filterdammsamlare av filterpatron för finfiltrering. Dammuppsamlingseffekten är god och dammavlägsningseffektiviteten för mikron damm kan uppgå till 99,5%.

6. Denna maskin styrs av Siemens Programmable Logic Controller (PLC), frekvensomvandlaren är också Siemens-produkter, och andra elektriska komponenter är alla Chint-produkter. Hela systemet är utrustat med automatisk / manuell omkopplare och är utrustad med säkerhetsskyddsfunktioner som elektrisk sammanlåsning, självlåsning och fellarm för att säkerställa säker drift av utrustningen.

主图模板