Saudiarabiska kunder beställde fyra utrustningar från Qingdao Puhua

Två kunder från Saudiarabien besökte vår fabrik förra månaden, de är intresserade av vår sprängmaskin, sandblästring, målrum och torkrum.


Våra ingenjörer och säljare introducerade företaget, de är mycket intresserade när kunderna vet att vi redan exporterat mer än 60 länder.


Därefter introducerade vår ingenjör vår design som utformades enligt kravet på kundens jobb, även svara på några frågor som kunderna intresserade. Kunderna är mycket nöjda med vår ingenjörsteknik och design.

Vår ingenjör guidar kunderna till vår verkstad, de är nöjda med vår miljö och detaljbehandling. De är chockade när vår ingenjör berättade för dem att vi kan producera speciell CNC-stansmaskin för upp till 25 mm tjocklekskiva. De är också intresserade av CNC-stansmaskiner och berättade att vi kommer att hålla kontakten med det andra projektet.

Efter att ha diskuterat teknik och pris beslutade kunderna och beställde fyra utrustning från vårt företag, skottblästring, sandblästring, målrum för torrtyp och torkrum. Kontraktets belopp är över 300 000 dollar. Kunderna berättade att de hade besökt andra fyra företag men valt oss, vi är väldigt stolta över att sticka ut från konkurrenterna.

 

Nu producerar vi denna utrustning för kunderna.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg