Q37 Hook Type Shoot Blasting Machine For Castings Tructural Parts

Produktinformation

Vilka är fördelarna med krokblästringsmaskin:

1. Den populära gropfria strukturen sparar inte bara byggnadskostnaderna och tidpunkten för gropfundamentet, utan löser också problemet med rostning och agglomerering av skotsand i lyften som orsakas av vattnet i gropen i söder.

2. Fjärde generationens cantilever-centrifugalblästringsmaskin med stor sprängvolym och hög utkastningshastighet kan avsevärt förbättra rengöringseffektiviteten och uppnå tillfredsställande rengöringskvalitet.

3. Simulerade projektilritningar (inklusive bestämning av modell, antal och rumslig placering av sprängmaskinen etc.) och alla ritningar av sprängmaskinen ritas med datorstödd design (CAD). Valet och utformningen av sprängmaskinen är mer rimlig. . Användningshastigheten för projektiler och arbetskraftens produktivitet förbättras, rengöringseffekten säkerställs och nötningen av kammarskyddets plåt minskas.

4. Valsat Mn13-plattskydd används för att rengöra heta områden inomhus. Jämfört med det tidigare skyddet av gummiplattor förbättras dess livslängd kraftigt och dess utseende är vackert och lätt att byta ut. Det är ett populärt sätt att rengöra maskinrummet.


Teknisk parameter

1599205881(1)


Hot Tags: q37 krok typ sprängmaskin för gjutningar strukturella delar, Kina, tillverkare, leverantör, fabrik, grossist, varumärke, pris, till salu, het försäljning, tillverkad i Kina, ny, puhua, anpassad, direkt säljare, bra kvalitet, fabrik pris
Förfrågning

You Might Also Like