Sandblästring Booth

Sandblästring Booth
chatta nu
Produktinformation
Produktbeskrivning
Sandblästringsrummet används huvudsakligen för att hantera stora delar eller konstruktioner av speciellt och komplext arbetsstycke för att uppnå ytrengöringsroder, öka vidhäftningen mellan arbetsstycket och beläggningen och andra effekter. Sprutpistolen installerad i sandblästringsrummet kan rengöra ytan på delarna med hjälp av tryckluft som kraft, slipmedel som sprängmedel.

Arbetsstycket bärs av vagnen, och slipmedlet kan automatiskt sorteras och automatiskt tas bort.dörrar
Servicedörren är inbyggd i svetsade profiler och har stängning i stålplattor och är internt belagd med slitstyrkt gummi. Ett exklusivt tätningssystem förhindrar förlust av slipmedel och gör det möjligt att stänga dörrarna utan ansträngning. Eventuellt kan två dörrar levereras (tunneltyprum) och en dörr för operatören. Sensorer anslutna till dörrarna avbryter automatiskt sprängningsoperationen när en av dem öppnas.
armaturer
Varje LED-lampans konstruktion och positionering möjliggör maximalt utnyttjande av ljusstyrkan. Fästsystemet möjliggör enkelt borttagning, för underhåll.
Arbetskamrar
Inbyggd färgstålplatta moduleras för att tillgodose alla dimensioner i höjd, bredd och längd. Inuti (utom i taket) finns en gummiöverdrag som skyddar dem mot nötning och hjälper till med akustisk isolering.
Horisontell transport av slipmedel
Detta system kombinerar drivningen av skraparvagnar som leder slipmaterialet till arbetskammarens mitt, där det samlas in av en skruvtransportör (i vissa fall med en bandtransportör) som leder slipmaterialet till skopans fot hiss (rengöringsmedel för slipmedel). På hela golvytan finns ett galler som är täckt med en perforerad platta, som behåller större orenheter eller till och med små delar som kan falla av misstag på golvet. Detta unika system som används av CMV kräver en mycket mindre installerad effekt som de andra systemen, tack vare friktionskoefficienten (slitage), vilket är mycket mindre i detta system.
Kontrollpanel
Monteras på ett skyddat skåp, det har termiskt skydd och sammankoppling för motorerna, vilket gör det omöjligt att ansluta dem i fel ordning. Eventuellt levereras den med en PLC för automatisk styrning av utrustningen. Det uppfyller de viktigaste internationella standarderna, bland annat EEG 60204-1. Om du letar efter ny sandblästring båt till salu, fabrikspris, varumärke, tillverkat i Kina, hett försäljning, direkt säljare och utländsk sandblästring båt från professionell tillverkare, leverantör och fabrik, var god kontakta oss, vi är alltid till dina behov av CE, anpassad, professionell, konkurrenskraftig, hög precision, ny och god kvalitet, och PUHUA sandblästring bås. Och välkommen till grossistprodukter med god kvalitet och professionell design från oss.
Förfrågning